LTE-M Internet of Things event met KPN & Sierra Wireless

27/09/18 ~ 27/09/18

IoT Academy, Scheepsbouwweg 8, Rotterdam

Improving IoT solutions using new LTE-M features

door IoT Academy, KPN, Alcom & Sierra Wireless

 

Vanwege de vele ontwikkelingen in IoT land, organiseert KPN in samenwerking met Alcom en IoT Academy de IoT Meetup die dit keer in het teken staat van LTE-M. In dit interactieve event word je bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IoT connectiviteitsoplossingen, door zowel nationale als internationale sprekers uit verschillende segmenten van het LTE-M ecosysteem.

Het LTE-M-netwerk van KPN is speciaal ontwikkeld voor Internet of Things-toepassingen en is gebaseerd op het betrouwbare en veilige 4G netwerk van KPN. LTE-M kan op een energiezuinige manier snel data verzenden, waardoor het overal gebruiken van draadloos Internet of Things-toepassingen binnen handbereik komt.

Onze gastspreker Nicolas Damour – Director bij Sierra Wireless en voorzitter van TSG IoT bij GSMA en Communication Technology Group bij ESMIG – komt overgevlogen vanuit Canada om zijn visie en toekomst van LTE-M met je te delen.

Han de Glint – Commercieel prodcuct manager bij KPN – zal stilstaan bij de rollout van features waaronder Coverage Enhancement A, Power Save Mode en eDRX en enkele use cases bespreken waar LTE-M uitermate geschikt voor is.

Frans Lutz – Product specialist bij Alcom Electronics – zal je meenemen in de voortgang van de ontwikkeling van hardware waarmee elk IoT device verbonden kan worden met LTE-M gebruik makend van de nieuwste technologieen.

Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en pizza.

Wil je weten hoe nieuwe ontwikkelingen op het gebied van LTE-M je bedrijfsprocessen ondersteunen? Ben je zover om de volgende stap te zetten richting een futureproof connectivity oplossing? Schrijf je dan in voor dit event. Deelname is kosteloos.

BACK